звучи грубо-предполагам провокативно,вероятно от близък на такова дете или от слагач да се хареса на внесения модел
хубаво е да се адаптират,но на какма цена ако децата са с интелектуални отклонения*то зецата с неустойчиво внимания са проблем за педагога
за мен е престъпления спрямо интелигентните зеца-за котио няма шанс или се лишаван от шанса да търсят максимяма си в потенциала
може да се мключват в дисциплини с деъности-пеене,рисуване и т.н.-тогава чмогат да с търсят резултати
в другия случай се засилват комплексите за деца,които схващат различието си и трудността да усвоят материала,да не говорим за риска за другите деца*и до днес с ужас си спомням на почивка как такова дете толкова силно удари дъщеря ми,(е тя кашла дълго и се притесних много-не можем да потискаме едни за сметка на други-с цялото ми разбиране към родителите на тези деца
или не разбирате целта да се снижи образователното ниво и само за хората с пари да се даде възможност децата им да получат добро образование
защо пак се гледа едностранчиво от масата така и не разбирам-а все си мислех,че болшинството учители са умни и няма да се примирят с унищожаването на образованието