Здравейте!
Аз не разбирам много, а и на тези избори все още няма да имам право на глас, но си мисля, че авторитаризма хич няма да ни е излишен! Това тук не е свобода, а свободия, ценностните системи са извратени по страшен начин! Трябва ни ЗДРАВА ръка, която да ни изведе от пропастта...
А за материала..наистина е така, аз ако съм министър бих провела истински чистки във всички сфери, които се издържат от държавния бюджет! Бих ги подложила на детектор на лъжата и психотестове, който не е лоялен към системата, в която работи....отива в частния сектор! Само родолюбиви, амбициозни и хуманни хора бих оставила на работа! После бих се насочила в проверки на дейността и на частните сектори....без репресии няма да стане нищо! Инак едни ще богатеят безгранично, а други няма да има с какво хляба да си купят, а да не говорим за лекарства...
В последните 20 години да се натиква интелигенцията в дъното, един млад специалист от БАН да получава колкото една чистачка, да не се инвестира в научните звена, да нямаме никакво почти производтво, та дори и чесъна ни е внесен от Китай...та да не говорим за космическите изследвания, които сме ги правили...сега сме толкова назад, а за нанотехнологиите да не говорим! Ние сме българи, а България е най-старата държава в Европа, поставени сме в унизително положение! Няма нищо страшно някой родолюбец да ни управлява с твърда ръка, спомнете си силата на ханската власт каква е била! Където е стъпил крак на прабългарин веднага се е създавала стройна държавна организация...
Ако стане, така че да се изведат младите хора от дискотеките, нощните клубове и т.н. и да се насочат към вярата, християнските ценности..с една дума ако бъдат изведени от увеселителните заведения, стриптиз клубовете и бъдат насочени към църквата това би променило наистина ценностите! А сега разврата и простотията са заели невероятен връх...то затова и аз предпочитам да пиша във вашия сайт, защото ми е омръзнало от глупости и простащина!