Добави коментар
Кoментари:0
Новина

Обучител по програмиране за деца

Публикувана на: 05.01.2017

SoftUni Kids е най-новата инициатива на СофтУни! Мисията ни е да предоставим достъпна и качествена подготовка в сферата на програмирането. Основни принципи по време на занятията ни са работа в екип и постигане на заложените от самите деца цели под формата на финален проект. Нашата цел е не просото да научим децата на основи на програмирането, а да развием логическото им мислене, въображението им и вярата в тях самите. Защото в света на технологиите, всичко е възможно! Още

Интересът към професионалното образование расте

Публикувана на: 22.08.2017
Професионалното образование е първи избор при кандидатстване при над 62% от учениците, записани в такива паралелки и училища.

17-годишният Марсело от Монтана ще продължи обучението си в Кеймбридж

Публикувана на: 21.08.2017
Историята на Марсело Илиев започва преди малко повече от две години, когато се справя с тестове по английски и математика на частен колеж в Кеймбридж и е приет.

Само в 700 български училища има психолог или училищен съветник

Публикувана на: 21.08.2017
Според Иван Пейчев работата на училищния психолог е специфична и комплексна.

Връщат в клас 10 000 неграмотни

Публикувана на: 21.08.2017
Това предвижда планът за действие в изпълнение на Националната стратегия за учене през целия живот, който бе приет от правителството.

Министър Кралев и Иван Портних откриха нова спортна площадка във Варна

Публикувана на: 21.08.2017
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Варна Иван Портних откриха нова спортна площадка в двора на Основно училище "Христо Ботев".

От 1 септември държавата ще осигурява бавачки за децата, за които няма място в градините

Публикувана на: 21.08.2017
От 1 септември с европейски пари ще заработи схема, според която семейства ще могат да наемат детегледачи, когато детето няма място в детска градина.

КАК СЕ ПИШЕ ЗА ДЕЦА – БЕЗ „ХАПЧЕТА“ И БЕЗ ОСТЕН…!?

Публикувана на: 18.08.2017
Българско дружество „Нашите хора“ – Кировград, Украйна, с председател Сергей Осадчий, издаде една изключително приятна книжка за деца „Български народни игри за деца и възрастни“.


Търси в Teacher.bg